Vem ligger bakom den här hemsidan?

Mitt namn är Anna och jag är 32 år gammal. Kost och hälsa är min stora passion i livet. Jag ÄLSKAR träning och god mat. Jag försöker att träna 5-6 gånger i veckan och då är det främst styrketräning på gym som jag kör. Utöver det tar jag gärna någon löprunda eller någon rolig gruppklass på mitt gym.

Under hela mitt liv har jag varit väldigt aktiv och träning har alltid varit en naturlig del av mitt liv. Något jag måste göra för att inte bli galen.

Jag arbetar som personlig tränare och älskar att hjälpa andra människor att nå sina mål. Det finns inget mer tillfredsställande än att se någon lyckas med det. Att nå sin fulla potential. Alla människor är atleter men inte alla vet om det än.
När jag inte tränar är det sannolikt att du hittar mig i goda vänners lag. Att spendera tid med kompisar är minst lika viktigt som att hålla sig i form. Jag försöker hela tiden minimera min ”sitta still tid” och sitter sällan framför datorn eller tv:n. Förutom när jag bloggar då 😉

På den här fitnessbloggen så kommer du att kunna hitta mest hälsorelaterade blogginlägg, bilder men även en hel del annat ifrån mitt liv.