Precis tävlat i min hemstad och det gick bra

Nu är det såhär att jag har precis rivit av en tävling som gick väldigt bra och jag måste säga att jag känner mig i bättre form än någonsin. Det var ingen stor tävling utan bara ett lokalt maraton här hemma. Men ändå. Jag är sjukt nöjd med mitt resultat. Att träningen gått bättre än någonsin är något som verkligen återspeglas i den topplacering som jag fick.


Jag vill passa på att tacka mina sponsorer binäraoptioner.eu samt en lokal sportaffär här som heter JNK Sport & Fritid (som saknar webbplats) för den ekonomiska supporten som jag fått.

Nästa mål

Efter ett lyckat resultat här så har det inspirerat mig till att tävla mer och jag börjar nu träna stenhårt inför thoughest i stockholm. Det är ett riktigt tufft lopp och jag ser fram emot att testa vad jag går för där. Du kan läsa mer om exakt vad thougest är för någon genom att klicka på länken jag bifogade här. Men kort så tycker jag att en fråga från deras FAQ summerar det ganska bra:
”Hur tränad måste man vara för att klara Toughest?
– 8 km terräng och 40 hinder är såklart ingen promenad i parken. Vi menar dock att inställning och mentalitet är viktigare än fysisk topptrim. Det går inte att placera sig i toppskiktet om man inte är absolut i toppform vad det gäller styrka, snabbhet och uthållighet. Det går dock att klara sitt livs utmaning och ta sig runt banan på sina villkor.”

Som du själv tydligt ser här är thoughest för the thoughest och ingen annan. Det är ett lopp som testar gränserna även hos väldigt vältränade individer. Wish me luck!!